Home » Nieuws

Nieuws

In de zomervakantie is er een Summer Camp. 3 dagen lang art & fun! Tekenen, schilderen, knutselen & lekker creatief bezig zijn :-)

Meivakantie

In de meivakantie zijn er weer leuke activiteiten te doen!

Creatieve cursus

De knutselles gaat dinsdag 19 april en dinsdag 3 mei niet door. Dit wordt maandag 18 april en maandag 2 mei. De tijd blijft gewoon van 15.00 tot 16.00 uur

Paas-Lente Workshop

Zaterdag 9 april is er een paas-lente workshop. Maak een mooie bloempot voor de voorjaarsbloemen en zet hem op de paastafel!

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie van 28 februari t/m 4 maart is Studio Lietje gesloten.

Corona update

In navolging van de maatregelen wordt er gevraagd om vanaf 12 jaar een mondkapje te dragen en de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Als u in het bezit bent van een qr code mag het mondkapje af bij een vaste zitplaats.

Voor kinderen geldt: de handen ontsmetten bij binnenkomst en zo veel mogelijk op de zitplaats blijven zitten.

Help, een surprise!

Hulp nodig bij het maken van een surprise? Kom naar de speciale surprise dagen, 20 en 27 november

Help, een surprise!

Herfstvakantie activiteiten

In de herfstvakantie is er op maandag en vrijdag een vrije inloop voor het baby-, peuter- en kleuteratelier. Kom gezellig samen met jouw baby, peuter of kleuter knutselen. Kleuters mogen ook alleen komen. Je bent welkom voor 1 uur, 1,5 uur of 2 uurtjes.

Daarnaast is er nog een workshop bloempot beschilderen. Maak een mooie herfst bloempot of wil je toch liever een unicorn? Een tie-dye t- shirt maken of een schilderij maken met verf, spuitbussen en sjablonen is ook mogelijk.

Lekker griezelen met Halloween? Kom dan een Halloween pop maken! Een heks, Frankenstein, een mummie, Dracula of een ander monster. De basis van de pop is van hout. Wil je ergens aan meedoen? Meld je dan hier aan.

Start creatieve cursus voor volwassenen

Vanaf heden kun je elke dinsdagavond lekker creatief bezig zijn in het Atelier. 

Start nieuwe seizoen

Vanaf maandag 6 september beginnen de bijlessen weer.

Dinsdag 7 september start de knutsel les in het kinderatelier weer!

Het zomervakantie rooster is bekend

Dreumes/peuter atelier

Wanneer de corona maatregelen het weer toe laten, worden er creatieve lessen voor dreumesen en peuters ( 1,5 - 3 jaar) georganiseerd. Gezellig samen met je kindje creatief bezig zijn in een kleine setting. Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Laat het me weten of hou mijn social media in de gaten.

Meivakantie

De creatieve cursus van dinsdag 27 april wordt verplaatst naar maandag 26 april van 13.00 - 14.00 uur

Dinsdag 4 mei wordt de creatieve cursus gecombineerd met moederdag knutselen. Wil je iets moois maken voor moederdag? Geef je dan hier op.

Open Atelier

Wil je een keer gezellig komen knutselen? Dinsdag 16 februari van 13.00 tot 15.00 is het open atelier bij Studio Lietje. Bijna alle activiteiten die je tijdens de workshops kan maken, kun je nu uitproberen. Twee uur lang gezellig knutselen of schilderen. Maak een schilderij, versier je eigen kistje, maak een spijkerschilderij of een mooie hanger voor aan je sleutelbos , tas of kast. Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@studiolietje.nl

Valentijn knutselmiddag

Zaterdag 13 februari is er een Valentijns Knutselfeest. Knutselen in het teken van de liefde. Maak iets moois voor degene die je lief vindt!. Je kunt je hier aanmelden.

Kinderfeestjes

Vanaf heden is het mogelijk om bij Studio Lietje een creatief kinderfeestje te vieren!

Corona update 5-11-2020

Het Coronavirus is nog lang niet onder controle. We zitten nog midden in deze tweede golf. Deze week zijn er dan ook weer nieuwe verscherpte maatregelen aangekondigd, die gisteravond van kracht zijn gegaan. Dit vraagt ook iets van mij. Ik wil het risico op besmetting zo klein mogelijk houden. Voor uw veiligheid, die van mijzelf en van de mensen om ons heen voel ik mij genoodzaakt om de bijles vanaf heden alleen nog maar op locatie of online te laten plaatsvinden.

Ouders mogen helaas ook niet meer mee naar binnen. U kunt u kind tot aan de deur brengen. De kinderen vraag ik om bij binnenkomst hun handen te desinfecteren of te wassen.

Ik hoop op uw begrip. Voor vragen mag u altijd contact met mij opnemen.

Halloween knutselmiddag

Zaterdag 31 oktober kun je bij Studio Lietje knutselen in het thema Halloween van 13.00 - 15.00.  Aanmelden kan hier.

 

De foto's kunt u terugvinden op Facebook.

We zijn er klaar voor!

De studio is ingericht! Er is een gedeelte voor de leerlingbegeleiding en een gedeelte voor het atelier. 

Corona

Vanwege alle nieuwe ontwikkelingen omtrent Corona wordt de voorkeur gegeven om de bijles, Cito-training en Nederlandse les op mijn locatie in Velp te volgen.

Nieuwe locatie

We hebben de sleutel al!

Bezoekadres Zuider Parallelweg 35-4 te Velp
Bezoekadres Zuider Parallelweg 35-4 te Velp

22 september 2020

1 oktober krijg ik de sleutel van mijn nieuwe praktijkruimte aan de Zuider Parallelweg in Velp! Eerst nog even klussen en inrichten en dan kunnen we van start.