Kinderatelier

Gezellig tekenen, knutselen, schilderen, kliederen of timmeren! Wie wil dat nou niet?

 

Creatief bezig zijn zonder druk zorgt voor rust en ontspanning. Je bent lekker bezig en ondertussen ben je gezellig aan het kletsen. Creatieve cursussen en workshops staan er om bekend dat ze zorgen voor verbinding. Die ontspanning en verbinding zorgen ervoor dat kinderen zich veilig voelen en ze zelfvertrouwen op bouwen. Dit nemen ze mee in hun verdere dagelijkse leven.

 

In het Kinderatelier staan de kinderen centraal. Tijdens de creatieve cursussen bepaalt uw kind wat hij/zij wil maken. Kinderen hebben vaak zelf hele goede ideeën. Door niet vast te leggen wat ze moeten maken, stimuleer ik hun talenten en creativiteit. Natuurlijk ondersteun ik de kinderen waar nodig. Ik bied wel verschillende materialen en technieken aan. De kinderen kiezen zelf of ze hun eigen werk willen maken of mee willen doen met het uitvoeren van een nieuwe techniek of een opdracht.

Ook is het mogelijk om workshops te volgen. Hier staat de opdracht vast, elk kind voert het naar eigen inzicht en kunnen uit.

 

Hou je van knutselen, schilderen en/of tekenen en wil je graag lessen volgen? Moet u een kinderfeestje organiseren en bent u nog op zoek naar een creatieve invulling? Wil je graag met vriendinnetjes iets leuks doen? Wilt u met uw kind samen lekker creatief bezig zijn? Kijk dan verder of neem contact op.