Home » Recensies

Recensies

Ik hoor graag jouw ervaring en reacties. Deel ze hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Diana
10 dagen geleden

Onze 2 dochters hebben een ontzettend leuke Summercamp gehad bij Studio Lietje! Ze kwamen vol trots thuis met hun knutselwerkjes. De tie dye shirtjes zijn ook erg leuk geworden.

Sabrina Bouwmeister
10 dagen geleden

Mijn dochter van 7 heeft een erg leuke driedaagse summercamp bij studio Lietje gebolgd. Ze kwam thuis met mooie zelfgemaakte knurselwerkjes ze vond het superleuk en ook de afwisseling. We werden ook goed op de hoogte gehouden wat ze allemaal gedaan hadden en er werden leuke foto’s doorgestuurd. Goede begeleiding en zeer vakkundig en lieve lerares. Kortom een echte aanrader.

Marike
een maand geleden

Het kinderfeestje van onze tweeling was een groot succes. Met 10 kinderen van 8 tot 10 jaar zijn er prachtige tie dye shirtjes gemaakt. 2 dagen later verschenen ze allemaal apetrots in hun zelfgemaakte shirt op school!

Susan
2 maanden geleden

Mijn dochter heeft bij Liane bijles gehad. Liane is een hele fijne lieve vrouw. Zij is een fijne docente, heeft geduld, en is duidelijk in het les geven. Ze doet dit met humor en kijkt goed naar je kind wat ze nodig heeft. onze dochter is goed geholpen met het oefenen in Cito rekenen en begrijpend lezen.

Jennifer Adema
2 maanden geleden

Dank je wel voor je betrokkenheid en zorgzaamheid. Omdat wij als ouders beiden moesten werken, kwam Marijn zelfstandig van school op de fiets naar je toe, best spannend voor ons. Je hield me goed op de hoogte als er iets niet helemaal goed ging en stuurde fotootjes met wat hij aan het maken was. Dat was erg fijn.

Esther
5 maanden geleden

We zijn op een peuterochtend geweest. Liane had wat leuks voor de kinderen bedacht maar ze mochten ook wat anders doen als ze dat wilden. Mijn dochter vond het heel leuk om van alles te kunnen kiezen en te maken wat ze wilde.

Evelien
7 maanden geleden

Onze dochter heeft een heerlijke dag gehad tijdens het Winter Camp. Ze kwam thuis met een prachtig schilderij en een grote lach op haar gezicht. Ze kijkt uit naar de komende vakantie-activiteiten!

Aimé
8 maanden geleden

We hebben een leuke middag gehad! Een bloempot beschilderd met acrylverf met super leuk resultaat. Voor herhaling vatbaar!

Bouwman
8 maanden geleden

Met wel degelijk een doel, maar zonder enige druk, een heel fijne invulling van de dinsdag- en soms ook zaterdagmiddag. Onze dochter gaat met veel plezier zowel naar de wekelijkse knutselles als naar de incidentele workshops zoals deze kerstworkshop. Iedereen kan het, en wat je ook maakt, het is hoe dan ook mooi.

Judith baarssen
10 maanden geleden

Noor geniet altijd enorm van de knutsellessen en de workshops bij Liane!