Home » Atelier » Kinderatelier » Winter Camp

Winter Camp

In de kerstvakantie is er een heus Winter Camp! Drie dagen lang tekenen knutselen en schilderen. Tijdens Winter Camp gaan we lekker schilderen en maak je jouw eigen meesterwerk. Als het weer het toe laat gaan we ook lekker naar het bos om materialen te verzamelen, zoals stenen en takken. We maken Happy Stones die we weer gaan verstoppen. Natuurlijk met een berichtje. Wie weet horen we wel wie jouw steen heeft gevonden. Met de takken kunnen we alle kanten op. Wat dacht je van jouw naam met takken, een ster van takken of we gaan ze versieren, zodat het een mooie bos takken wordt. Weer eens wat anders dan een bos bloemen. We maken een winters landschapje om thuis neer te zetten en tussendoor is er nog genoeg tijd om lekker te tekenen. 

 

De kinderen krijgen natuurlijk genoeg te drinken, tussendoor een stuk fruit en lunch. Mocht uw kind allergieën hebben, dan vraag ik u de lunch zelf te  verzorgen.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan snel aan! Winter Camp gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen en er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Het is tevens mogelijk om minder dagen mee te doen. 

 

Na de aanmelding ontvangt u een factuur. Na betaling is uw plekje gereserveerd.

Aanmelden: