Creatieve cursussen

Vind je het heerlijk om te tekenen, schilderen en lekker creatief bezig te zijn? Kom je hier thuis niet aan toe of heb je de ruimte er niet voor? Wil je in een gezellige, laagdrempelige, ontspannen sfeer jezelf verder ontwikkelen en jouw technieken verbeteren? 

 

Bij Studio Lietje kun je elke donderdagavond gezellig komen schilderen, tekenen of lekker creatief bezig zijn.  Ben je een beginner of een gevorderde? Het maakt niet uit. Tijdens de les werk je aan jouw eigen werk. Op deze manier ontwikkel je jouw eigen stijl, creativiteit en techniek. Natuurlijk kun je vragen stellen en word je ondersteund daar waar nodig. Aan het eind van de les bekijken we elkaars werk en geven we elkaar tips en complimenten.

In overleg kunnen we lessen gebruiken om bepaalde technieken en/of materialen uit te proberen.

 

Naast schilder en tekenmateriaal zijn er ook veel andere materialen aanwezig, waar je gebruik van kunt maken (sommige in overleg).

 

De les duurt 2 uur. Wil je echter 1 uur komen, dan is dat ook prima. Er wordt gewerkt met strippenkaarten. Deze zijn een jaar geldig.

 

Wil je graag een keer meedoen? Meld je dan aan voor een proefles! Vul het formulier hier beneden in, stuur een mailtje of een berichtje.