Meivakantie 2022

26 april - 6 mei

Baby & peuter Atelier

Heb je zin om in de meivakantie samen met jouw kindje creatief bezig te zijn? Lekker knutselen, verven, stempelen, tekenen, kleien, kliederen en experimenteren! 

Je betaalt €10,- per kind voor 1 uur. Wil je anderhalf uur blijven betaal je €15,- of 2 uurtjes voor €20,-

Vrijdag  29 april en maandag 2 mei van 10.00 tot 12.00 uur

Babyatelier
Kleuteratelier
Peuteratelier

Workshop mixed media collage dieren

Dit is een workshop van 2,5 uur.

We gaan eerst lekker met krijt op een groot papier allerlei vormen tekenen. Vervolgens verven we hierover heen met inkt, ecoline en/of verf. Het papier scheuren we in stukken en plakken we op een doek. Uit verschillende voorbeelden kiezen de kids ogen en een neus/snavel. Deze kleuren ze met wasco en/of verf. De ogen en de neus of snavel plakken ze op het doek en daarna maken ze hun dier nog af met verf. Denk aan een hond, kat of een vogel.

De kosten voor deze workshop zijn €25,- en kan worden gevolgd op 26 april of 5 mei van 9.30 tot 12.00.

Workshop Tie-Dye

De Grote Meesters

De titel zegt het al. Je gaat aan de slag met de Grote Meesters. Elke les staat een grote meester centraal. We beginnen met wat informatie over de kunstenaar en het bekijken van allerlei werken. Daarna maak je kunst, zoals de grote meester dat deed. Denk hierbij aan kunstenaars als van Gogh, Picasso, Matisse en Monet. 

Het zijn losse lessen waarin één grote meester centraal staat. Je kunt je voor 1 les aanmelden, maar ook voor meerdere lessen. De kosten zijn €15,- p.p. Geef je je op voor 2 lessen deze vakantie, dan betaal je €27,50, voor 3 lessen €35,- De lessen zijn op maandag 26 april, vrijdag 29 april en donderdag 5 mei van 13.00 - 14.30

Workshop Bloempot

Workshop Moederdag

Zondag 8 mei is het weer moederdag. Wil je jouw moeder verrassen met een mooi zelfgemaakt cadeau? Tijdens de workshop maken we iets waar mama haar mooiste spullen in kan bewaren. Natuurlijk verklap ik hier niet te veel ;-)

De workshop moederdag is maandag 2 mei van 13.00 tot 14.30 

Knutselles

De wekelijkse knutselles gaat dinsdag 26 april gewoon door. De week erna is deze op maandag 2 mei

 

 

Bij alle activiteiten krijg je iets lekkers en wat te drinken! Voor ouders die meekomen tijdens het baby, peuter en kleuteratelier is er koffie of thee.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je hieronder dan aan. 

Natuurlijk zijn er schorten om aan te trekken, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Kleding die vies mag worden, is dan ook aan te raden.

Tijdens de activiteiten worden foto's gemaakt. Deze kunnen onder andere voor social media en de website worden gebruikt. Als u daar bezwaar tegen hebt, hoor ik het graag.

Aanmelden: