De grote meesters!

Maak net zulke mooie kunst als de grote meesters!

Je gaat aan de slag in de trant van een groot kunstenaar. Wat dacht je van een collage, zoals  Henri Matisse dat deed of een stilleven van Paul Cézanne. Schilder een sterrenhemel als van Gogh of maak droomfoto's net als Salvador Dali. 

Wist je dat Pablo Picasso een Blauwe periode heeft gehad? In deze periode gebruikte hij voornamelijk blauw en schilderde hij veel droevige dingen. 

In de les wordt aandacht besteed aan de kunstenaar en zijn werken. Ze krijgen eerst informatie over de kunstenaar en we bekijken allerlei kunstwerken, waarbij we kijken naar de gebruikte techniek en wat bij de kunstenaar past. Daarna gaan de kids lekker zelf aan de slag.

We gaan onder andere aan de slag met van Gogh, Cezanne, Matisse en Picasso.

 

Natuurlijk wordt er voor wat lekkers en wat te drinken gezorgd!

 

Er zijn schorten aanwezig, maar een ongelukje zit natuurlijk altijd in een klein hoekje. Het is dan ook verstandig om oude kleding aan te hebben. Niet al het verf is uitwasbaar.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je aan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen of stuur een mailtje naar info@studiolietje.nl

 

Tijdens de lessen worden foto's gemaakt voor onder andere social media en de website. Indien u daar bezwaar tegen heeft, kunt u dat aangeven bij het aanmelden.

 

 

 

Aanmelden: